Publicat el 08/05/2017

Sofregeix, en una cassola amb oli i durant uns 5 minuts, la ceba i la patata tallades a trossos. Separa’n la meitat en un altre cassó. Afegeix al primer recipient els pèsols, la meitat de l’aigua (250 cc) i sal. En el segon, posa-hi la pastanaga tallada a daus, i l’altra meitat d’aigua i sal. Tapa-ho i deixa coure a foc suau els dos recipients durant 10 minuts o fins que els ingredients siguin tendres.

Afegeix a cada cassó 150 cc de beguda de civada i un rajolí de salsa de soja. Deixa-ho coure 5 minuts i tritura-ho per separat. Si queda massa espès, afegeix una mica de beguda de civada. Posa unes fulles de menta fresca a la crema de pèsols. Torna-ho a triturar i serveix.

Munta els gots amb una capa del puré de pastanagues i una capa de crema de pèsols. Decora-ho amb uns brins de germinats i unes ametlles picades.

 

Manduka

Ingredients

  • 300 g de pèsols
  • 1 ceba mitjana
  • 2 patates mitjanes
  • 300 g de pastanagues
  • 500 cc d’aigua o brou de verdures
  • 300 cc de beguda de civada
  • 2 cullerades soperes d’oli d’oliva premsat en fred
  • Salsa de soja o tamari  (opcional, però queda més bo!)
  • Sal, pebre i unes fulles de menta fresca

Deixa un comentari