Publicat el 08/06/2014

Renteu el rap i deixeu-lo escórrer.
Renteu les patates, poseu-les en una olla i cobriu-les d’aigua. Col·loqueu l’olla al foc i feu-les coure fins que estiguin al punt. Escorreu-les i deixeu-les refredar. Un cop fredes, peleu-les. Després, fiqueu-les en un bol juntament amb la mantega, el rovell d’ou, una mica de sal i la llet que calgui. Aixafeu-ho tot bé, fins que quedi la textura de puré.
Salpebreu els talls de rap i enfarineu-los. Poseu oli en una paella i, quan sigui ben calent, fregiu-hi el rap. Una vegada hagi agafat color per ambdós costats, reserveu-lo en una safata.
En el mateix oli sofregiu els alls pelats i laminats fins que siguin rossos (procurant que no es cremin). Llavors, retireu la paella del foc i incorporeu-hi el vinagre. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho per damunt del rap. Serviu els talls de peix acompanyats del puré de patata.

Ingredients

  • 4 rodanxes de rap grosses o 8 mitjanes
  • 8 grans d’all
  • farina
  • oli d’oliva per fregir
  • sal i pebre blanc
  • unes gotes de vinagrePuré de patates:
  • 4 patates
  • 1 cullerada de mantega
  • llet
  • 1 rovell d’ou
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2