Publicat el 14/01/2010

Netegeu els musclos i poseu-los a coure amb el vi fins que s’obrin. Separeu els musclos de les closques, coleu el suc de la cocció i y reserveu-lo.
Peleu les patates i bulliu-les amb aigua i sal. Un cop cuites passeu-les pel passapuré, ja que ha de quedar un puré compacte.
Prepareu la salsa triturant la ceba, el julivert, les anxoves, les tàpares, 50 cc del suc de la cocció dels musclos i un bon raig d’oli.
Poseu el puré de patata en una safata amb els musclos al damunt i regueu-ho tot amb la salsa.
Aquest plat s’ha de servir fred.

Ingredients

  • 700 g de patates
  • ½ kg de musclos
  • 1 vas de vi blanc sec
  • 6 filets d’anxova
  • 1 ceba petita
  • 1 cullerada de tàperes
  • oli d’oliva
  • 2 cullerades de vinagre
  • julivert
  • sal i pebre

Deixa un comentari