Publicat el 31/05/2017

Talleu la cansalada a daus. Peleu la ceba i talleu-la a làmines. Peleu els alls i piqueu-los al morter.

En una cassola gran, escalfeu un raig d’oli a foc mig. Incorporeu-hi la cansalada i deixeu que es vagi fent, remenant sovint (5-6 minuts). Afegiu els alls picats i la ceba, deixeu sofregir fins que la ceba estigui transparent, uns 10 minuts, remenant de tant en tant. Aleshores incorporeu el cigrons i el brou i deixeu-ho coure a foc lent uns 15 minuts.

Passat aquest temps, apagueu el foc, deixeu que es refredi una mica i ja es podrà convertir en puré. Salpebreu-ho al gust i ja ho podreu servir amb un rajolí d’oli pel damunt de cada plat.

Ingredients

  • 4 talls gruixuts de cansalada de la papada
  • 2 grans d’all
  • 1 ceba grossa
  • 800 g de cigrons cuits
  • 1 l de brou de pollastre
  • sal i pebre
  • oli d’oliva

Deixa un comentari