Publicat el 11/05/2014

Renteu les patates i coeu-les amb la pell. Una vegada cuites, peleu-les i passeu-les per un passapurés, afegiu-hi 100 g de mantega, el pernil tallat a trossos petits, el formatge ratllat, els rovells d’ou, una mica de nou moscada ratllada i sal, i remeneu-ho bé. Bateu les clares a punt de neu i afegiu-les al puré, delicadament i a poc a poc.
Amb la mantega restant, greixeu un motlle, empolvoreu-lo lleugerament amb farina i aboqueu-hi la massa preparada. Poseu el motlle al forn, que ja haureu escalfat a 180 º, i deixeu-ho coure uns 50 minuts.
Així que el traieu del forn, deixeu reposar el púding uns minuts i ja podreu desemmotllar-lo. Serviu-lo calent.

Ingredients

  • 1 kg de patates
  • 200 g de pernil dolç
  • 3 ous
  • 130 g de mantega
  • 70 g de formatge ratllat
  • farina
  • nou moscada
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2