Publicat el 23/02/2015

Poseu a coure els cigrons, prèviament remullats, en una olla amb aigua abundant. Afegiu-hi el porro, 3 grans d’all sense pelar i una ceba sencera.
Quan ja estiguin gairebé cuits els cigrons, incorporeu-hi l’arròs i les fulles de bleda tallades a trossos, i deixeu-ho coure fins que l’arròs estigui al punt.
A banda, poseu oli en un paella i, quan sigui calent, marqueu-hi el rap tallat a trossets. Reserveu-lo.
En el mateix oli, sofregiu la ceba ratllada i quan ja hagi agafat color incorporeu-hi el tomàquet triturat. Un cop el tomàquet estigui al punt, poseu- hi el rap i reserveu-ho.
En una altra paella amb una mica d’oli obriu les cloïsses.
Fregiu un parell de grans d’all pelats en una cassola amb una mica d’oli fins que siguin rossos. Aparteu la cassola del foc i afegiu-hi el pebre vermell. Remeneu-ho bé i aboqueu-hi els cigrons cuits, el sofregit amb el rap, els ous durs tallats per la meitat i les cloïsses.
Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc molt lent uns deu minuts més, remenant de tant en tant.

Ingredients

  • 300 g de cigrons
  • 1 porro
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets madurs
  • 5 grans d’all
  • 6 cullerades d’arròs
  • 2 fulles de bleda
  • 200 g de rap
  • 200 g de cloïsses
  • 1 culleradeta  de pebre vermell
  • 2 ous durs
  • sal i oli

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2