Publicat el 28/05/2008

 

Bullir 1 litre d’aigua juntament amb la fulla de llorer, un gra d’all i uns grans de pebre, quan comenci a bullir incorporar la sal i els llagostins, esperar que iniciï de nou l’ebullició i coure durant 1 minut, escórrer guardant l’aigua de la cocció. Refredar els llagostins  en aigua amb gel i reservar. En una cassola amb una mica d’oli i a foc suau ofegar el porro tallat a daus, quan estigui transparent incorporar la patata pelada i tallada. Afegir aigua de la cocció dels llagostins que tenim reservada i bullir tot junt uns 10 minuts, rectificar de sal, passar per la batedora i deixar refredar. Tallar el bacó a tiretes petites i daurar en una paella sense oli. Pelar les cues dels llagostins, deixant els caps.
Una vegada freda servir la porrusalda amb els llagostins i decorar amb la cansalada esmicolada.

Ingredients

  • 12 llagostins
  • 3 porros
  • 250 g de patates
  • 2 alls
  • 4 talls de bacó
  • 1 fulla de llorer
  • pebre negra en gra
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2