Publicat el 18/06/2008

Netegeu les carxofes traient les fulles dures, després partiu en 4 trossos, renteu, enfarineu i fregiu en una paella amb oli, després reserveu.
Prepareu la picada amb l’all, el julivert i les ametlles, deixateu amb una mica d’aigua i reserveu. Poseu oli en una cassola de fang i incorporar el pollastre tallat a trossos petits, un cop ben daurat per ambdós costats saleu, traieu de la cassola i reserveu. En el mateix oli fregiu la ceba tallada fina; quan comenci a agafar color incorporeu el tomàquet ratllat deixant-ho coure fins que estigui al punt, després incorporeu el pollastre barrejant-ho bé amb el sofregit i regueu amb un got d’aigua, rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu coure a foc suau fins que el pollastre s’estovi, en aquest moment afegiu la picada que tenim reservada i les carxofes. Tireu una mica de pebre, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure tot junt uns 10 minuts.

Ingredients

  • 1 pollastre gran
  • 10 carxofes
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 tomàquets madurs
  • farina
  • oli, sal i pebre
  • Picada:
  • 1 all
  • julivert
  • 12 ametlles torrades

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2