Publicat el 01/07/2013

Talleu el pollastre a vuitens, renteu-lo i deixeu-lo escórrer. Peleu i ratlleu les pastanagues, peleu i talleu les cebes en juliana i partiu la cabeça d’alls pel mig.
Salpebreu el pollastre i poseu-lo en una cassola de fang, escampeu pel damunt la pastanaga, les cebes i la cabeça d’alls. Aboqueu-hi l’aigua, el vi, el vinagre, l’oli. Condimenteu-ho amb la farigola i la fulla de llorer. Poseu la cassola al foc i quan comenci a arrencar el bull, rectifiqueu-ho de sal i pebre, tapeu la cassola i deixeu-ho a foc lent fins que la carn del pollastre quedi ben tendra.

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès
  • 3 pastanagues grosses
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 cabeça d’alls
  • ½ litre d’aigua
  • ¼ de litre de vi blanc
  • ¼ de litre de vinagre blanc
  • ½ litre d’oli d’oliva
  • 1 branca de farigola
  • 1 fulla de llorer
  • sal i pebre negre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2