Publicat el 01/03/2006

Per fer pollastre amb peus de porc heu de tallar el pollastre a trossos petits, rentar-los i deixar-los que s’escorrin, després salpebrar-los i enharinar-los.

Posar oli en una cassola i daurar els trossos de pollastre per tots dos costats, treurels de la cassola i reservar-los.

A la mateixa cassola preparar un sofregit amb la ceba i les pastanagues tallades molt fines. Als mitjans de comunicació s’incorporen el tomàquet i la fulla de llorer, i es pot llegir tot el temps, en aquest moment.

Evaporar l’alcohol. Seguidament, incorporem el pollastre, cobrirem amb el brou de l’au, o amb l’aigua si no tenim, rectificarem la sal, taparem la cassola i deixarem de parlar fins que quedi tendre.

Uns minuts abans d’acabar la cocció, afegir els peus de porc tallades  a cuarts. Mentres preparem una imatge amb els alls, el julivert, les galetes, les avellanes i la xocolata.

Mesclarla amb una mica de brou de la cocció i incorporar-la a la cassola.

Deixar coure cinc minuts i ja estaràs llest. És millor deixar reposar un dia per l’altre.

Ingredients

  • 1 pollo grande 2 kg
  • 3 manitas de cerdo cocidas
  • 3 tomates maduros
  • 2 cebollas medianas
  • 3 zanahorias
  • 1 hoja de laurel
  • 1 vasito de vino blanco
  • ½ vasito de coñac
  • 1,5 l de caldo de ave
  • aceite, sal y pimienta
  • Picada: 4 dientes de ajo, 1 rama de perejil, 12 avellanas tostadas, 2 galletas (María), harina, 1 trozo de chocolate 70%

Deixa un comentari