Publicat el 05/10/2005

Peleu les pomes i tallar-les a quadrets. En una paella posar la margarina a escalfar a foc lent. Quan estigui desfeta afegir les pomes i salteu durant uns 8 minuts fins que estiguin toves però sense que es desfacin. Reservar a la mateixa paella.
Socarrimar el pollastre, tallar a trossos petits, rentar i escórrer bé, després salpebrar. Posar oli en una cassola de fang, quan estigui calent daurar el pollastre i quan estigui ben daurat per tots dos costats incorporar la ceba tallada a grills fins, baixar el foc i deixar coure lentament amb la cassola tapada fins que la ceba estigui transparent i comenci a agafar color, en aquest moment afegir un parell de cullerades de poma, ruixar amb l’orujo i calar. Quan la flama s’hagi apagat afegir un got d’aigua i deixar a foc lent fins que el pollastre estigui tendre, remenant de tant en tant. Incorporar després la nata líquida i la resta de les illes que tenim reservades, coure tot junt altres 10 minuts amb la cassola tapada.

Ingredients

  • 1 pollastre gran (2 kg)
  • 3 pomes reinetes, grans
  • 1 ceba
  • 1 xupito d'aiguardent d'orujo
  • 30 g de margarina
  • 100 g de nata líquida
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2