Publicat el 29/11/2010

Talleu el pollastre a trossos, renteu-lo i deixeu-lo escórrer. Un cop ben escorregut, regueu-lo amb el suc de la llimona, salpebreu-lo, esmicoleu les herbes aromàtiques i tireu-les per sobre juntament amb un raig d’oli. Deixeu-lo macerar un parell d’hores a la nevera.
A l’hora de coure’l, poseu-lo en una safata per anar al forn i per sobre regueu-lo amb el suc de la maceració. Al costat de la safata, poseu-hi les pomes ben netes, senceres i amb la pell,
Poseu-ho a coure al forn, que prèviament haureu escalfat a temperatura d’uns 200º. Quan estigui a mig fer, gireu els talls de pollastre amb la finalitat que quedi ben cuit per tot arreu.

Ingredients

  • 1 pollastre
  • el suc d’una llimona
  • herbes aromàtiques (farigola, sajolida…)
  • pebre negre mòlt
  • 4 pomes golden
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2