Publicat el 28/09/2005

Fregir lleugerament el pollastre tallat a petites escalopines i reservar. En el mateix recipient fer un sofregit amb la ceba i la poma tallats a daus, afegir els elements aromàtics, citronel·la i les fulles de llima; a continuació, afegir la pols de curri, el brou de pollastre i la llet de coco. Bullir 5 minuts, afegir el pollastre i deixar bullir 5 minuts més. És excel·lent acompanyar aquest plat amb arròs basmati aromatitzat amb unes gotes d’oli de sèsam.

Ingredients

  • 1 pollastre gran desossat
  • 1 ceba
  • 3 pomes golden
  • 300 cl. brou pollastre
  • 400 cl. llet de coco
  • 1 branca citronela
  • 3 fulles de llima
  • 30 g. pols o pasta de curri groc.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2