Publicat el 01/11/2010

Peleu les cebes i talleu-les a làmines molt fines. Renteu els bolets i, si són massa grossos, talleu-los a trossets i deixeu-los escórrer.
Poseu oli en una paella i sofregiu la ceba, a foc lent, perquè es vagi estovant. Quan comenci a agafar color, afegiu-hi els bolets. Doneu una mica més de potència al foc perquè es vagin fent sense deixar anar massa suc, salpebreu-los i quan ja hagin canviat una mica el color, incorporeu-hi la llet i deixeu-ho coure tot junt fins que el suc quedi una mica espès.
*Si no trobeu xiitake frescos, podeu fer-los servir secs, però abans els haureu de posar en remull amb aigua durant uns deu minuts.

Ingredients

  • 2 cebes tendres grosses
  • 500 g de rovellons
  • 300 g de camagrocs
  • 200 g de xiitake (bolet xinès)
  • pebre negre
  • sal 
  • oli
  • ½ got de llet

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon