Publicat el 21/09/2005

Assaonar els pits, passar-les per farina i fregir-lleugerament en una paella amb oli calent per a ambdós costats, després reservar.
A la mateixa paella ofegar la ceba i la pastanaga tallades fines, quan la ceba ja estigui transparent incorporar el tomàquet ratllat, rectificar de sal i deixar coure uns 10 minuts a foc suau.
Esprémer el suc d’una taronja i afegir a la paella. Quan el sofregit s’hagi evaporat tota l’aigua regar amb el conyac i el licor de taronja i deixar fins que l’alcohol s’hagi reduït.
Mentrestant, tallar l’escorça de mitja taronja en juliana i coure amb una mica d’aigua i una cullerada de sucre uns 10 minuts i reservar.
Passar el sofregit pel primer i col·locar-lo en una cassola juntament amb la juliana de pell de taronja, incorporar els pits que tenim reservades, afegir una mica d’aigua i els grills sencers de l’altra taronja, rectificar de sal, tapar la cassola i deixar-ho coure tot junt uns 20 minuts.

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 1 pastanaga
  • 1/2 cebes
  • 1 tomàquet madur
  • 2 taronges
  • 1 didalet de conyac
  • 1 xarrup de licor de taronja
  • farina
  • Sucre, sal i oli

Deixa un comentari