Publicat el 03/05/2018

Renteu, peleu i talleu a daus petits el carbassó i les pastanagues; poseu-los a coure al vapor i quan estiguin al dente reserveu-los.

Poseu oli en una paella i fregiu la ceba picada ben fina. Quan comenci a canviar de color, incorporeu el gingebre molt i el pollastre que prèviament haureu tallat a tires, rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure fins que el pollastre estigui daurat; aleshores incorporeu les verdures i el vinagre de Mòdena, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts a foc suau. Afegiu les panses i els pinyons, prosseguiu la cocció cinc minuts més i ja estarà a punt de servir.

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 1 ceba gosa
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 1 i 1/2 cullerada de vinagre de Mòdena
  • 20 g de panses
  • 20 g de pinyons
  • Una mica de gingebre molt
  • oli i sal

Deixa un comentari