Publicat el 04/05/2014

Salpebreu els filets de gall dindi i poseu-los en un bol juntament amb el cava. Deixeu-los macerar unes dues hores. Passat aquest temps, escorreu-los, enfarineu-los i reserveu-los. Reserveu, també, el cava.
Renteu el raïm i separeu els grans del ramell.
Escalfeu la mantega i un raig d’oli en una paella. Sofregiu-hi lleugerament el pernil tallat a daus petits i reserveu-lo. A la mateixa paella, daureu-hi els filets per ambdós costats.
Aboqueu en una cassola de fang el cava que teniu reservat i escalfeu-lo fins que comenci a bullir. Afegiu-hi el pernil juntament amb la mitja pastilla de brou, i deixeu-ho coure fins que el líquid redueixi a la meitat. Aleshores, incorporeu-hi els filets de pit de gall dindi reservats i el raïm, i deixeu que es coguin, uns deu minuts més, a foc suau.
Tot seguit, afegiu-hi la nata líquida barrejada amb la Maizena, i deixeu-ho al foc fins que torni a començar a bullir.
Rectifiqueu de sal i serviu calent.

Ingredients

  • 1 pit de gall dindi tallat a filets
  • 400 g de raïm
  • 100 g de pernil serrà
  • ½ litre de cava
  • ½ pastilla de brou
  • 1 got de nata líquida
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de Maizena
  • farina
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari