Publicat el 01/03/2005

Partir els peus de porc per la meitat i posar-los a coure en aigua abundant juntament amb el ram d’herbes aromàtiques, els claus d’espècie, el pebre en gra i sal.

Amb la ceba i el tomàquet ratllats, fer un sofregit.

Si els bolets són frescos, rentar-les, partir-les per la meitat i passar-les per una paella amb una mica d’oli.

Mentrestant, picar els alls pelats i les ametlles al morter, fins que quedi una pasta fina, deixatar amb el vi i reservar.

Quan els peus estiguin tendres, traslladar-los a una cassola de fang, incorporar també el sofregit, els bolets i la picada que tenim reservada, regar amb una mica de brou de coure els peus, salpebrar al gust, tapar la cassola i a foc lent deixar coure tot junt uns 15 minuts, remenant de tant en tant.

Ingredients

  • 4 peus de porc
  • 400 g. de bolets (llenegues)
  • 1 ceba mitjana
  • 400 g de tomàquets madurs
  • 30 g d’ametlles torrades
  • 3 grans d’all
  • 1 ramet d’herbes (porro, farigola, llorer…)
  • 4 claus d’espècies
  • 10 grans de pebre blanc
  • 1 gotet de vi ranci
  • oli
  • Sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon