Publicat el 11/03/2013

Daurarem la cansalada tallada a daus en una cassola amb oli. Tot seguit, hi afegim la botifarra de pagès a trossos. Quan comenci a agafar color, hi afegim l’all i la ceba picada. A continuació, hi afegim la copa de vi. Quan s’hagi reduït el vi, hi afegim els pèsols, la menta i la branca de canyella. Ho deixem coure tapat a foc lent i sacsegem l’olla de tant en tant. Quan ja gairebé estiguin cuits els pèsols, hi afegim la botifarra negra a rodanxes. Ho rectifiquem de sal i pebre i, al cap de 5 minuts, ja podem servir-ho.

Ingredients

  • 1 kg pèsols
  • 100 g cansalada ibèrica
  • 100 g botifarra de pagès
  • 200 g botifarra negra
  • 100 g ceba
  • sal, pebre, all, oli,
  • vi blanc, canyella, menta

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2