Publicat el 17/02/2010

Talleu les cebes a la juliana o a tires tan fines com pugueu. Poseu oli en una cassola i, quan sigui una mica calent, incorporeu-hi les cebes i deixeu-les coure a foc suau durant uns deu minuts, remenant de tant en tant.
Just quan la ceba comenci a enrossir, afegiu-hi els pèsols juntament amb una cullerada d’oli i mig got d’aigua. Rectifiqueu de sal, tapeu la cassola i deixeu-ho coure; sacsegeu-la sovint per tal que els pèsols es remoguin. L’estona de cocció depèn dels pèsols, segons si són més o menys tendres.

Aquesta recepta s’ha de fer amb pèsols frescos de temporada (millor del Maresme), és a dir, entre febrer i abril.

Ingredients

  • 1 kg de pèsols frescos (pelats)
  • 4 cebes tendres
  • sal
  • mig got d’aigua mineral
  • oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon