Publicat el 15/10/2008

Per fer pèsols amc cloïses en una cassola amb oli, ofegar la ceba i les dents d’all picats fins quan comencin a tornar color, assaonar i incorporar els pèsols, cobrir amb aigua calenta, tapar la cassola i deixar a foc mitjà fins que s’esténgui al punt.

Mentres, en una paella amb oli ofegar la resta de la ceba ratllada, quan comenci a tornar color afegir la farina, remenar i incorporar les cloïsses, escampar-abundant, regar amb el brou de la cocció dels pèsols (1 got) i deixar al foc fins que obrin les cloïses.

Barrejar les cloïsses amb els pèsols, rectifiqueu de sal, donar un bull per barreja sabors i servir.

Ingredients

  • ½ kg de pèsols desgranats
  • 300 g de cloïses i ½ ceba
  • 2 dents d’all
  • 1 culleradeta de farina, pebre picat, oli, aigua i sal

Deixa un comentari