Publicat el 25/03/2013

Poseu els pèsols en una cassola juntament amb el brou i deixeu-los coure fins que quedin tous. Coleu-los i reserveu per separat el brou i els pèsols.
Peleu les cebes i talleu-les a rodanxes fines. Renteu els xampinyons i talleu-los en làmines gruixudes. Talleu el pernil a daus petits.
Poseu la mantega i un raig d’oli en una cassola i fregiu-hi la ceba, a foc suau. Quan ja estigui transparent, incorporeu-hi els xampinyons, el pernil i els alls picats i deixeu-ho coure fins que s’hagi consumit l’aigua dels xampinyons. Afegiu-hi la farina, barregeu-ho bé i a poc a poc incorporeu-hi el brou de la cocció dels pèsols. Quan la salsa comenci a agafar cos, afegiu-hi els pèsols i la nata, salpebreu-ho al gust i deixeu-ho a foc baix un parell de minuts.

Ingredients

  • ½ kg de pèsols desgranats
  • 75 g de pernil serrà
  • 300 g de xampinyons
  • 4 cebes tendres
  • 2 grans d’all
  • 1 cullerada  de farina
  • 150 ml de nata líquida
  • ½ l de brou de pollastre
  • mantega
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari