Publicat el 14/03/2011

Tallem una ceba a daus petits, la sofregim en una paella amb un tronc de canyella i una fulla de llorer. Quan estigui daurada, hi afegim tres tomàquets sense llavors. Quan estiguin ben sofregits, hi posem la cansalada tallada a bocins i una branca de menta. Tot seguit, hi posem els pèsols, els cobrirem d’aigua i els deixarem coure un quart d’hora a foc baix fins que redueixin. Un cop cuits, hi tirarem la sal i la botifarra blanca i negra, tallades a rodanxes. Cinc minuts de “xup-xup” i ja estarà acabat.

Ingredients

  • 1 ceba grossa
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 tronc de canyella
  • 1 fulla de llorer
  • 1 branca de menta
  • 2 talls de cansalada
  • 1 kg de pèsols
  • 1 botifarra blanca
  • 1 botifarra negra
  • sal i aigua

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2