Publicat el 30/01/2008

Per fer peix espasa al cava heu de pelar la ceba, tallar-la en làmines fines i coure-la a foc lent, en una cassola amb oli d’oliva.

Quan ja estigui transparent i abans que agafi color mullar-la amb el cava.

Quan l’alcohol s’hagi evaporat incorporar les rodanxes de peix i coure un parell de minuts per cada costat.

Retirar el peix del foc, regar amb el suc de llimona i reservar en una font de forn.

Barrejar els rovells d’ou amb la crema de llet i poc a poc barrejar amb la salsa, remenant constantment per evitar que els rovells quallin.

Un cop la salsa estigui al punt i ben lligada, abocar sobre el peix i coure al forn, prèviament calent a una temperatura de 200 º uns 8 minuts.

Ingredients

  • 4 rodanxes de peix espasa
  • 450 ml de cava brut
  • 150 ml de crema de llet
  • 1 ceba gran
  • 2 rovells d’ou
  • Oli suc de llimona sal i pebre

Deixa un comentari