Publicat el 05/07/2010

Renteu bé les patates i poseu-les a bullir amb aigua i sal. Quan siguin cuites, deixeu-les refredar a la mateixa aigua.
Quan siguin fredes peleu-les i, seguidament, amb una cullera de postres feu un forat al centre de la patata, però sense arribar al fons. La polpa que aneu traient poseu-la en un plat fondo, i les patates en una safata d’anar al forn.
Al forat de cada patata, hi poseu una mica de sal i pebre, un raig d’oli i un rovell d’ou.
A la polpa que teniu al plat fondo, hi afegiu un raig de llet i ho treballeu com si fos un puré. Amb aquest puré tapeu el rovell d’ou, procurant que quedi amagat.
Poseu el formatge ratllat per damunt de les patates juntament amb una mica de mantega. Quan tinguem el forn calent, ho gratinarem fins que el formatge agafi color. Es pot servir fred o calent.

Ingredients

  • 6 patates mitjanes
  • 6 rovells d’ou
  • 100 g de formatge ratllat
  • llet
  • pebre negre
  • mantega o margarina
  • oli i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2