Publicat el 18/04/2011

Poseu la nyora en remull amb aigua tèbia uns 20 minuts. Després, amb un ganivet traieu la polpa, tritureu-la i reserveu-la.
Peleu i piqueu la ceba i el pebrot verd. Poseu oli en una cassola de fang i daureu-hi la ceba i el pebrot. Quan el sofregit comenci a canviar de color incorporeu-hi el xoriço tallat a trossos, rectifiqueu de sal i afegiu-hi la polpa de la nyora.
Peleu les patates, trossegeu-les i afegiu-les a la cassola. En un morter piqueu finament la fulla de llorer, el gra d’all i el safrà, lligueu la picada amb una mica d’aigua i escampeu-la per sobre el guisat.
Cobriu les patates amb aigua i deixeu-ho coure tot junt uns 20 minuts, fins que les patates estiguin toves.

Ingredients

  • 4 patates grosses
  • 300 g de xoriço
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 nyora
  • 1 gra d’all
  • 1 fulla de llorer
  • una mica de safrà
  • oli d’oliva
  • sal
  • aigua

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon