Publicat el 25/07/2016

Deixeu en remull els moixernons durant tota una nit. A l’hora de cuinar-los, escorreu-los, salteu-los en una paella i reserveu-los.
Renteu les patates i poseu-les a bullir en una olla, cobertes d’aigua, senceres i amb pell, uns vint minuts (dependrà de la mida).
Un cop cuites, partiu-les deixant una part més fonda. Amb una cullereta petita, buideu aquesta part més fonda tant com pugueu, procurant de no trencar la pell, i reserveu-les.
Poseu la polpa de les patates en una safata, xafeu-la amb una forquilla i barregeu-la amb els ous batuts, el formatge ratllat, la llet, 50 g de mantega, els moixernons una mica trinxats, una mica de nou moscada i sal al gust. Ha de quedar una pasta homogènia i no massa clara.
Farciu les patates buides amb aquest preparat, escampeu pel damunt el pa ratllat i la resta de mantega feta a bocins. Poseu les patates en una safata per anar al forn i poseu-les a gratinar.
* Es poden substituir el moixernons per trossets de pernil de serrà o dolç.

Ingredients

  • 4 patates
  • 80 g de mantega
  • 2 ous batuts
  • 2 dl de llet calenta
  • 60 g de formatge ratllat
  • 25 g de moixernons secs
  • nou moscada
  • pa ratllat
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2