Publicat el 02/05/2016

Deixar les rossellones amb aigua i sal una mitja hora, rentar-les bé i deixar-les escórrer. Pelar les patates i tallar-les a trossos regulars. Pelar i picar ben fina la ceba. Tallar el pebrot a trossos petits.
Posar oli en una cassola de fang i sofregir la ceba; quan comenci a posar-se transparent, afegir el pebrot. Deixar coure tot junt uns 10 minuts a foc suau i seguidament afegir les patates. Remenar bé i prosseguir la cocció.
En un morter, picar els alls juntament amb el julivert, aclarir amb una mica d’aigua, escampar la picada per damunt de les patates i afegir-hi aigua fins que quedin cobertes.
Assaonar amb sal, pebre i nou moscada (al gust), afegir les rossellones i deixar coure lentament fins que les patates estiguin ben cuites. Servir a la mateixa cassola.

Ingredients

  • 1,5 kg de patates
  • 500 g de rossellones
  • 1 ceba grossa
  • 1 pebrot verd gran
  • 2 grans d’all
  • una branca gran de julivert
  • oli
  • sal i pebre
  • nou moscada

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon