Publicat el 03/04/2007

Per fer pastís de xocolata i nous heu d’escalfar el forn a 180º, amb el foc de sota.

Trossejar les nous peladas. En un recipient posar el iogurt natural; rentar després el got del iogurt i assecar-lo bé.

Amb aquest got mesurar la resta dels ingredients i afegir al recipient, primer els secs: la farina, el cacau, el sucre i finalment l’oli; incorporar tambéel llevat i els ous.

Barrejar tot amb la batedora elèctrica fins aconseguir una massa sense grumolls, després afegir les nous trossejades (sense triturar) i remoure bé.

Pintar un motlle rodó amb mantega tova i escampar-farina.

Treure la massa i introduir al forn, ja calent, durant uns 35 minuts.

Suggeriments: No obrir el forn finsque hagi transcorregut aquest temps.

Opcional: Pot emplenar-se de melmelada, nata, xocolata …

Ingredients

  • 3 ous
  • 1 iogurt natural
  • oli d’oliva (1 mesura de iogurt)
  • farina (2 mesures)
  • cacau soluble (1 mesura)
  • sucre (1y1 / 2 mides)
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 100 g de nous
  • 1 C. de mantega i farina

Deixa un comentari