Publicat el 08/11/2010

Feu a la planxa i per separat el lluç i el salmó amb una miqueta d’oli, retireu-los del foc, deixeu-los que es refredin una mica; treieu-los les espines i la pell i esmicoleu-los.
En un bol bateu els ous, afegiu-hi la nata i, després, el lluç i el salmó. Barregeu-ho bé i salpebreu-ho.
Poseu en un motlle una capa de la mescla i unes gambes, intercaladament.
Poseu-lo al forn a temperatura mitjana fins que quedi quallat, traieu-lo del forn, desmotlleu-lo i ja el podreu servir.
Aquest plat es pot servir tant fred com calent.

Ingredients

  • 2 rodanxes de lluç
  • 1 rodanxa de salmó
  • 1/2 kg de gambes pelades
  • 1 gotet de nata líquida espessa
  • 4 ous
  • oli, sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2