Publicat el 01/10/2012

D’un litre de llet freda, separeu-ne un got i barregeu-hi un rovell d’ou i la farina de blat. Poseu la llet restant al foc amb el sucre.
Just abans que arrenqui el bull, afegiu-hi la barreja anterior sense deixar de remenar-ho. Quan hagi espessit, ja ho podeu retirar del foc.
Poseu una capa de galetes a la safata i cobriu-la amb una capa de la crema que heu fet. I afegiu-ne tantes com vulgueu. Quan arribeu a l’última, escampeu-hi els encenalls de xocolata abans no es refredi, perquè es quedin ben enganxats.
Per acabar, podeu decorar-ho amb unes cireres que donaran color al pastís. Una vegada fet, deixeu-lo reposar 12 h a la nevera.
Que vagi de gust!

Ingredients

  • 1 l de llet sencera
  • 1 rovell d’ou
  • 80 g de farina de blat  (Maizena)
  • 50 g de sucre
  • galetes rectangulars
  • ecenalls de xocolata   
  • cireres confitades

Deixa un comentari