Publicat el 23/09/2013

Deixeu les panses en remull amb aigua durant una mitja hora.
Unteu amb mantega el motlle que fareu servir (de 20 cm aprox.).
Escalfeu el forn a una temperatura de 170-180 ºC.
En un bol, poseu els ous, el sucre, els iogurts, el formatge i la “maizena”, bateu-ho bé i deixeu reposar uns 10 minuts. Passat aquest temps, bateu la massa un parell de minuts més perquè quedi ben flonja i aboqueu-la al motlle que teniu preparat.
Poseu la safata al forn i quan hagin passat uns quinze minuts afegiu-hi les panses escorregudes i deixeu coure el pastís uns 30 minuts més.
Traieu-lo del forn i deixeu-lo refredar.

Ingredients

  • 200 g de formatge d’untar  
  • 3 ous
  • 9 cullerades de sucre
  • 3 iogurts naturals
  • 4 cullerades de “maizena”
  • 50 g de panses sense pinyol
  • aigua
  • mantega

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2