Publicat el 07/10/2009

Poseu oli en una paella i sofregiu la costella perquè l’oli agafi el gust; quan sigui ben rossa, reserveu-la. En el mateix oli feu el sofregit: primer la ceba trinxada ben petita, quan comenci a estar transparent i a agafar color incorporeu-hi els tomàquets triturats juntament amb l’all i el julivert, afegiu-hi sal i deixeu-ho coure.Bateu, en un bol gran, els ous amb un batedor elèctric, afegiu-hi els cigrons i el sofregit fins que quedi una pasta homogènia. Unteu un motlle gros de cake amb mantega i tireu-hi per sobre la farina de galeta. Aboqueu la pasta de cigrons en el motlle i poseu-lo a coure al forn que ja tindrem calent, al bany maria, a 140º, uns vint i cinc minuts. Després el treurem del forn i el deixarem refredar. Quan sigui fred, desemmotlleu-lo i cobriu-lo amb maionesa.Per assegurar-vos que surti sencer, folreu el fons del motlle amb paper d’alumini o de barba.

Ingredients

  • ½ kg de cebes
  • ½ kg de tomàquets madurs
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • 5 ous
  • 800 g de cigrons cuits
  • 30 g de mantega
  • farina de galeta
  • maionesa
  • sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon