Publicat el 11/07/2016

Per fer la base: tritureu les galetes, afegiu la mantega fosa, un rajolí de llet i barregeu bé fins que quedi una massa ferma i homogènia. Esteneu bé aquesta massa per tota la base d’un motlle desmuntable d’uns 26 cm.
Perquè quedi més cruixent, es pot coure la base durant 10 minuts a 180 ºC.
El procediment per cada capa és el mateix:
Capa de xocolata negra: poseu en un cassó la xocolata negra trossejada, 50 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata, un sobre de quallada i ho escalfeu sense que arribi a bullir (90 ºC aproximadament) i remeneu-ho bé perquè no s’enganxi la xocolata (com si féssim xocolata desfeta). Veureu que la mescla es va espessint. Quan és tota homogènia i té cert cos retireu del foc. Aboqueu la mescla sobre la base de galetes i feu la segona capa.
Capa de xocolata amb llet: com abans, però ara amb la xocolata amb llet, 25 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata i un sobre de quallada. Ho aboqueu sobre la capa de xocolata negra, procurant que no es barregin (un bon truc es abocar-ho, amb compte, sobre una cullera al revés que ens esmorteeix l’impacte) i…
Aneu a per la tercera capa.
Capa de xocolata blanca: ara toca la xocolata blanca; 25 g de sucre, 250 ml de llet, 250 ml de nata i un sobre de quallada. Procediu de la mateixa manera que amb les anteriors capes.
Un cop tingueu ja les tres capes sobre la massa, poseu el pastis a la nevera i deixeu-lo quallar (és millor fer-lo el dia abans). Decoreu-lo al gust i serviu-lo fresquet!

Ingredients

  • 150 g de xocolata negra
  • 150 g de xocolata amb llet
  • 150 g de xocolata blanca
  • 100 g de sucre
  • 750 ml de nata per muntar
  • 750 ml de llet
  • 3 sobres de quallada en pols Royal
  • decoració per al pastís (fruita confitada, fideus o figuretes de xocolata…)
  • Per a la base de galeta:
  • 200 g de galetes tipus maria
  • 60 g de mantega
  • un rajolí de llet

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2