Publicat el 22/10/2012

Escalfeu el forn a 190º. Prepareu un motlle, rodó metàl·lic de 22 cm de diàmetre, unteu-lo amb mantega i després amb farina.
Foneu la xocolata i la mantega, tot junt en un cassó, a foc suau, uns 2 minuts. Ha de quedar completament desfet i, mentrestant, aneu-ho remenant perquè no s’enganxi i quedi ben barrejat.
En un bol, fora del foc, barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l’ajut d’unes varetes manuals; deixeu-ho refredar una mica.
Afegiu-hi els ous, un per un, i seguiu barrejant-ho amb les varetes. Passeu la farina per un colador de malla fina, afegiu-la a la massa i barregeu-la bé.
Aboqueu la massa al motlle i poseu-la al forn durant 22 minuts. El pastís ha de quedar lleugerament tremolós pel mig. Deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja el tindreu a punt.

Ingredients

  • 200 g de xocolata 70% cacau
  • 200 g de mantega
  • 5 ous
  • 1 c/s de farina
  • 250 g de sucre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2