Publicat el 14/06/2018

Posa els dàtils en remull i pica els alls al morter.
Salta els alls, la farigola i l’orenga amb una mica d’oli d’oliva.
Afegeix-hi els tomàquets en conserva ja pelats, aixafa’ls amb una cullera de fusta i incorpora-hi el puré de tomàquet. Cou-ho durant 2 minuts.
Escorre els dàtils, treu-ne el pinyol i talla’ls en trossos molt petits.
Afegeix-hi el vinagre, la sal, la caiena, els dàtils i els brots d’espinacs, i remena-ho fins que els brots estiguin cuits.
Apaga el foc i afegeix-hi els anacards juntament amb les fulles d’alfàbrega picades.
Bull la pasta de llenties en aigua abundant, cola-la i serveix-la amb la salsa.

 

Font: www.veritas.es

Ingredients

  • 125 g d’espirals de llenties verdes
  • 3 dàtils
  • 2 grapats de brots d’espinacs
  • 1 grapat de anacards crus
  • 1 grapat d‘alfàbrega fresca
  • 1 tassa de tomàquets en conserva sencers
  • 3 cullerades grans de puré de tomàquet
  • 2 grans d’all
  • 2 cullerades petites d’orenga
  • 1 cullerada petita de farigola
  • 1 cullerada petita de vinagre de poma
  • 1/2 cullerada petita de caiena en pols
  • 1/2 cullerada petita de sal
  • 2 cullerades soperes d‘oli d’oliva verge extra

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2