Publicat el 13/06/2007

Per fer pasta amb salsa de xampinyons, espàrrecs verds i gambes heu de treure els caps de les gambes, pelar-les, treure l’intestí, tallar les cues a trossos i reservar-les.

Netejar els espàrrecs, deixar les puntes senceres i la resta tallar-les a trossos d’1 cm aproximadament, reservar la part més dura.

Rentar i escórrer bé els xampinyons, tallar-los a làmines, ruixar amb suc de llimona i reservar-los.

Tallar els troncs en rodanxes.Posar la llet de soja en un cassó juntament amb els caps, les pells de les gambes i la part dura dels espàrrecs tallada a trossos fins, i les rodanxes de xampinyons.

Coure a foc lent. Quan arrenqui el bull apagar el foc i deixar refredar, després triturar i passar per un colador fi.

Bullir la pasta en una cassola amb abundant aigua i sal. Mentrestant, salteu les puntes i els trossos d’espàrrec amb una mica d’oli en una paella antiadherent, reservar i assaonar.

A la mateixa paella primer marcar les gambes i finalment els xampinyons.

Incorporar tots els ingredients a la paella, regar amb el brandi i deixar evaporar, afegir la llet de soja que tenim preparada i remoure bé.

Escurrir la pasta, passar per aigua freda i barrejar-la amb la salsa. Servir immediatament.

Ingredients

  • 300 g de pasta fresca
  • 1 manojo de espárragos verdes
  • 12 gambas rojas
  • 200 g de champiñones
  • 1 chupito de brandy
  • 1 vaso de leche de soja
  • zumo de limón
  • sal y aceite

Deixa un comentari