Publicat el 30/05/2011

Poseu oli en una cassola de fang i fregiu-hi els alls fins que quedin daurats, retireu-los. En el mateix oli fregiu lleugerament les gambes i reserveu-les.
Incorporeu el tomàquet ratllat a la cassola, condimenteu-lo amb sal i pebre al gust i deixeu-lo coure uns 15 minuts, remenant-lo de tant en tant. Un cop el tomàquet està cuit, regueu-lo amb el fumet, després incorporeu-hi el salmó tallat a daus i la nata líquida. Deixeu-ho coure, tot junt, uns 8 minuts a foc suau.
Mentrestant, bulliu la pasta en abundant aigua fins que estigui al dente, escorreu-la i passeu-la a la cassola juntament amb les gambes que teniu reservades, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar uns minuts abans de servir-ho.

Ingredients

  • 250 g de pasta
  • 150 g de gambes pelades
  • 200 g de salmó fresc
  • 150 g de tomàquet ratllat
  • 150 ml de fumet de peix
  • 100 ml de nata líquida
  • 2 grans d’all
  • sal i pebre blanc

Deixa un comentari