Publicat el 05/04/2017

Per preparar la recepta d’ous amb musclos i gambes primer de tot renteu els musclos i poseu-los en una paella juntament amb el vi i la ceba picada. Tan bon punt s’obrin, retireu-los de foc, traieu-los de les valves i reserveu-los. Coleu el brou.

Amb el brou de coure els musclos, la llet, la farina i una mica de mantega, feu una salsa beixamel clareta.

En una paella fregiu lleugerament les cues de gambes, juntament amb un all trinxat, i reserveu-les.

Partiu els ous i disposeu-los en una safata de forn; escampeu pel damunt els musclos i les gambes. Regueu-ho amb la salsa beixamel, empolvoreu-ho amb el formatge ratllat i poseu la safata al forn, prèviament escalfat, durant uns 10 minuts, fins que el formatge agafi color.

Ingredients

  • 4 ous durs
  • ½ kg de musclos
  • 250 g de cues de gambes
  • 1 ceba
  • 2 cullerades de farina
  • mantega
  • ½ got de llet
  • ½ got de vi blanc
  • 1 gra d’all
  • 30 g de formatge ratllat
  • oli i sal

Deixa un comentari