Publicat el 17/09/2008

Per fer ous durs amb salsa posar els ous en una cassola, cobrir d’aigua i bullir per espai de 10 minuts, després refredar amb aigua.

Peleu quan s’estén freds i partir per la meitat al llarg.

Farinar els ous i fregir-los en una paella amb oli molt calent fins que estiguin daurats, després reservar.

En el mateix oli introduir els tomàquets ratllats sense pell ni llavors. Deixar reduir, incorporar el sucre i salpimentar.

Amb els ingredients indicats fer una picada que incorporarem a la salsa juntament amb els pèsols, coure uns 5 minuts,

Passat aquest temps afegir els ous i deixar coure altres 5 minuts.

Ingredients

  • 6-8 ous farina
  • ½ kg de tomàquets maduros
  • 100 g de pèsols desgranados
  • 1 culleradeta de sucre oli sal i pebre
  • Picada: 1 gra d’all
  • 50 g d’ametlles torrades
  • 1 galeta o tros de pa torrat
  • 1 copeta de vi blanc

Deixa un comentari