Publicat el 19/05/2005

Disposar els ous en un pot amb aigua freda i posar al foc. Quan comenci a bullir, deixar coure 10 minuts. Seguidament, escórrer i deixar en aigua freda. Quan ja estiguin freds, podrem pelar-los sense dificultat.
Un cop pelats, obrir-los per la meitat longitudinalment, separar els rovells i col·locar les clares en una safata de servir.
En un bol aixafar els rovells i barrejar amb 6 filets d’anxova picats, les avellanes triturades, la maionesa i la mostassa. Barrejar molt bé i amb aquesta massa omplir els mitjans ous que tenim reservats. Decorar amb un tros de filet d’anxova i escampar per sobre una mica de pebre vermell do

Ingredients

  • 6 ous
  • 8 filets d'anxoves del Cantàbric
  • 25 g d'avellanes torrades
  • 4 cullerades de maionesa
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Pebre vermell dolç en pols

Deixa un comentari