Publicat el 02/11/2014

Obriu les ostres i separeu-les de les closques. Col·loqueu-les en una safata i empolvoreu-les amb una mica pebre blanc mòlt.

Passeu les ostres per farina blanca, després per l’ou batut i, per últim, pel pa ratllat.

En una paella, poseu oli a escalfar. Quan estigui al punt, sense que fumegi, fregiu-hi les ostres. Tot seguit, retireu-les i deixeu-les reposar sobre paper absorbent perquè deixin anar l’oli i quedin cruixents.

Renteu les closques, assequeu-les bé i poseu-les en els plats. Col·loqueu una ostra en cada closca. Adorneu cada el plat amb mitja llimona i ja les podeu servir.

Ingredients

  • 2 dotzenes d’ostres grans
  • pebre blanc mòlt
  • 2 ous
  • farina blanca
  • pa ratllat
  • oli
  • 2 llimones

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon