Publicat el 26/09/2011

Preescalfeu el forn a una temperatura de 170º. Renteu l’orada, escorreu-la i salpebreu-la.
Peleu la ceba i talleu-la a làmines fines. Renteu els espàrrecs i talleu-los a trossos d’uns 3 cm. Peleu els alls i talleu-los a làmines. Renteu els tomàquets i talleu-los a quarts.
Poseu oli en una safata per anar al forn i escampeu-hi pel damunt els trossos de ceba, all, espàrrec i tomàquet, salpebreu-ho al gust i poseu-ho al forn durant més o menys uns 20 minuts. Traieu la safata del forn i poseu-hi l’orada que teniu reservada, regueu-ho amb el fumet i torneu la safata al forn fins que el fumet quasi s’hagi evaporat.

(A meitat de cocció podeu donar la volta a l’orada.)

Ingredients

  • 1 orada de 600 g
  • 1 manat d’espàrrecs verds
  • 2 cebes tendres mitjanes
  • 4 tomàquets madurs
  • 4 grans d’all
  • 1 got de fumet de peix
  • pebre blanc
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon