Publicat el 27/07/2017

Renteu els musclos i obriu-los al vapor en una cassola tapada, juntament amb un gra d’all, uns grans de pebre negre, el llorer i el vi. Tan bon punt s’hagin obert, aparteu-los del foc i retireu la valva buida.

Poseu a coure en un cassó el tomàquet triturat, i quan ja estigui quasi al punt rectifiqueu de sal i incorporeu-hi el gra d’all i la branqueta de julivert picats, salpebreu-ho al gust i afegiu-hi el pernil tallat a tiretes molt fines. Deixeu-ho coure a foc suau uns 8 minuts, remenant sovint.

Col·loqueu els musclos en una safata per anar al forn, i quan la salsa ja estigui al punt repartiu-la pel seu damunt. Escampeu unes cullerades de pa ratllat per sobre de la salsa, juntament amb un rajolí d’oli. Poseu la safata al forn, prèviament escalfat, a una temperatura d’uns 200 graus durant uns 8 minuts. Serviu-los calents.

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • ½ got de vi blanc sec
  • 200 g de tomàquet triturat
  • 50 g de pernil serrà
  • 2 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • pa ratllat
  • oli d’oliva sal, pebre en gra i una branqueta de julivert

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2