Publicat el 03/10/2016

Avui Musclos a la marinera, peleu la ceba i els alls i talleu-los ben petits o ratlleu-los. Renteu els tomàquets, assequeu-los amb paper de cuina, partiu-los per la meitat i ratlleu-los. Netegeu els musclos raspant les impureses de les valves i renteu-los bé.
Escalfeu l’oli en una cassola i fregiu la ceba a foc baix. Quan comenci a tornar-se transparent, incorporeu el tomàquet i els alls, pugeu una mica el foc i deixeu-ho coure uns cinc minuts; salpebreu-ho, afegiu el llorer i la pell de llimona. Remeneu-ho bé i incorporeu el pebre vermell i el vi. Espereu que arrenqui el bull i aleshores afegiu els musclos; tapeu la cassola i deixeu-los al foc just fins que s’obrin. Retireu els que no s’hagin obert, la pell de llimona i el llorer, escampeu pel damunt el coriandre tallat ben petit i ja es poden servir.

Ingredients

  • 2 grans d’all
  • 1 copa de vi blanc sec
  • 1 tros de pell de llimona
  • 1 branca de coriandre
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada petita de pebre vermell
  • 3 cullerades d’oli
  • Sal i pebre

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2