Publicat el 16/11/2015

Enforneu els moniatos a uns 180 ºC aproximadament i deixeu que es facin lentament. Punxeu-los, amb un escuradents mateix, i quan estiguin tovets és que ja estan ben cuits.
Mentrestant, poseu la mantega en una paella i deixeu-la fondre a foc lent. Talleu la ceba a la juliana i l’afegiu-la a la paella, deixant que cogui lentament uns 10 o 15 minuts, fins que quedi ben melosa. A continuació hi afegiu el sucre, la sal i el pebre. Ho deixeu coure uns 10 minuts més.
A l’hora de servir: partiu els moniatos en dues meitats (de llarg) i en serviu una a cada plat, feu un tall que vagi de dalt a baix i obriu-lo una mica amb un ganivet. Per sobre, escampeu-hi la ceba i, per finalitzar, hi ratlleu un bon parmesà pel damunt.

Ingredients

    2 moniatos grossos
  • 1 ceba grossa
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè
  • un pessic de sal i pebre
  • formatge parmesà

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2