Publicat el 06/05/2013

En una cassola amb una mica d’oli fregiu les gambes, aixafeu-ne els caps perquè surti el suc, peleu les cues i reserveu-les.
Peleu la ceba, ratlleu-la i fregiu-la en el mateix oli de les gambes. Quan la ceba comenci a agafar color, afegiu-hi els tomàquets ratllats sense llavors ni pell i rectifiqueu de sal. Quan el tomàquet comenci a estar cuit, incorporeu-hi les mongetes amb una mica de suc de la cocció i deixeu-ho coure tot junt. Passats uns 5 minuts, afegiu-hi les gambes, remeneu-ho bé i reserveu-ho en una safata per anar al forn.
Mentrestant, amb l’all i l’oli prepareu l’ allioli negat, escampeu-lo per sobre les mongetes, poseu-les uns dos minuts al forn que ja tindreu calent, i ja les podreu servir.

Ingredients

  • ½ kg de mongetes cuites
  • 12 gambes grosses
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 gra d’all
  • sal i oli d’oliva

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2