Publicat el 02/03/2014

Purgueu les cloïsses amb aigua i sal durant una bona estona, així trauran la sorra.
Poseu oli en una cassola de terrissa i sofregiu-hi, a foc lent, la ceba i els alls. Quan s’hagin enrossit, tireu-hi el vi i deixeu-lo reduir, també a foc lent. Incorporeu-hi el pebre vermell, els claus i el tomàquet. Remeneu-ho de manera que tots els ingredients quedin ben barrejats.
Seguidament escorregueu les cloïsses i incorporeu-les a la cassola. Just quan s’hagin obert, afegiu-hi les mongetes amb una mica del suc de la cocció.
Barregeu-ho bé i tapeu la cassola. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts, i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 1 kg de mongetes de ganxet (cuites)
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d’all
  • 3 cullerades de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta de pebre vermell (dolç)
  • 2 claus
  • 1 copa de vi blanc
  • ½ kg de cloïsses
  • oli d’oliva
  • sal

Deixa un comentari