Publicat el 16/02/2014

Escateu els molls. Traieu-los els caps, les tripes i l’espina central. Amb unes pinces, procureu treure les espines laterals. Separeu els filets, renteu-los i assequeu-los.
Escalfeu dues cullerades d’oli en una paella i, quan sigui calent, segelleu els filets, 1 minut a banda i banda. Salpebreu-los i reserveu-los en una safata.
Peleu i talleu ben fins els alls, les pastanagues i les cebes. Ofegueu-los en el mateix oli dels molls juntament amb el bitxo i el llorer. Quan la ceba comenci a agafar color, incorporeu-hi el vi i un bon raig d’oli. Porteu-ho a ebullició i deixeu-ho coure fins que hagi reduït a la meitat.
Retireu-ho de foc. Deixeu-ho reposar fins que sigui tebi i, aleshores, aboqueu-ho sobre els filets de peix. Deixeu-ho a la nevera unes 4 o 5 hores.
Abans de servir, guarniu-ho amb el julivert picat i uns talls de llima.

Ingredients

  • 8 molls mitjans
  • 2 pastanagues
  • 3 cebes tendres
  • 2 grans d’all
  • 1 llima
  • 1 bitxo
  • 1 fulla de llorer
  • 3 branquetes de julivert
  • 200 ml de vi blanc sec
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari