Publicat el 06/03/2007

Per fer molls al forn amb patates tendres heu de rentar els molls, treure el cap i l’espina i deixar 2 supremes de cada un, assaonar-lo lleugerament i reservar-lo.

Rentar bé les patates i tallar-les a grills (amb la pell), col·locar en una font de forn, regar amb un got d’aigua i un mica d’oli, salpebrar, cobrir-lo amb paper especial i posar-lo a coure al forn, prèviament escalfat a una temperatura de 200 º, uns 15 minutos.

Quan ja hagi passat el temps, treure del forn i incorporar els espàrrecs tallats, regar amb el vinagre rebaixat amb una mica d’aigua i continuar la cocció uns altres 10 minutos.

De nou treure la font del forn, remoure els vegetals i col·locar a sobre les supremes amb la pell cap amunt, amb l’ajuda d’una cullera posar una mica de suc de la cocció sobre de cada suprema i enfornar de nou un parell de minuts.

Ingredients

  • 8 salmonetes medianos
  • 1 kg de patatas tiernas
  • 1 manojo de puntas de espárragos verdes
  • 1 C de vinagre de módena
  • sal y pimienta blanca
  • aceite y agua

Deixa un comentari